Det siger vores kunder


Thomas er velbevandret i alle aspekter af HR fra det meget operationelle til hele rækken af ​​strategiske emner, man kan støde på i en førende multinational virksomhed. Thomas var en uvurderlig partner for mig i min lederrolle i vores store, komplekse multinationale organisation. En af Thomas’ vigtigste styrker var at bringe et internationalt perspektiv til den lokale organisation.

Vinni har været min HR Business Partner hos Siemens, et job hun varetog på bedst tænkelig vis. Hendes støtte og vejledning var uundværlig for mig, da jeg startede som leder. Hun brænder for sit virke og leverer altid professionel rådgivning. Hendes positive tilgang til udfordringer og hendes humor gør det let og sjovt at arbejde sammen med hende. Jeg håber at få fornøjelsen af at arbejde sammen med Vinni en anden gang.

Vinni er en stærk strategisk sparringspartner for sin forretning. Hun er en dygtig og dedikeret HR Business Partner med stor forretningsforståelse og samtidig også en god forståelse for komplekse juridiske problemstillinger inden for HR området, som hun på let forståelig vis evner at formidle til sine stakeholders. Vinni går til opgaver og udfordringer med en professionel og løsningsorienteret tilgang, og det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med hende.

 

Thomas har evnen til at udfordre med spørgsmål og nye ideer. Han kan udfordre dig som leder, og han er den tillidsfulde partner, som du kan diskutere både personlige og faglige udfordringer med.

Thomas vil altid være der for at hjælpe og sparre med dig, hjælpe dig med at se tingene i et andet lys eller hjælpe med at strukturere dine tanker. Jeg kan kun på det varmeste anbefale at arbejde med eller for Thomas.

Vinni er en usædvanlig dedikeret person med både empati og gennemslagskraft, som hun altid udøver professionelt. Hun har kontinuerligt været en proaktiv støtte for forretningen og er ikke typen, der venter på at ting falder fra hinanden.

Vinni er samtidig en sød og omsorgsfuld kollega og gennem mine næsten 5 års samarbejde med Vinni har hun altid været tilgængelig og engageret i sine kunder. Hun får mine varmeste anbefalinger.

I forbindelse med mit job som direktør for Siemens Aeration Competence Center i Helsingør var Vinni vores HR Business Partner. Vinni var en integreret del af ledergruppen og fungerede desuden som HR Projektleder på frasalget af denne forretningsenhed. En opgave som hun løste professionelt og til fuld tilfredsstillelse for både afgivende og modtagende virksomhed. Vinni har en rigtig god forretningsforståelse og en professionel tilgang til opgaverne, som gør at hun hurtigt kommer ind i tingene. Hun har været en rigtig værdifuld sparringspartner for ledelsen, men Vinni har også rigtig gode sociale kompetencer og hjertet siddende på det rigtige sted. Det satte mange af medarbejdere stor pris på under frasalgsprocessen. Jeg giver hende hermed mine bedste anbefalinger.

Thomas er fremragende til at opbygge HR-processer som er logiske og værdiskabende, og han er fremragende til at levere værdi for kunderne. 

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Vinni gennem en årrække.
Vinni er personligt og fagligt meget engageret. Hun er oprigtigt interesseret i andre menneskers behov og kan med stor faglighed vejlede såvel ledere og medarbejdere. Vinni vil altid være et stort aktiv for enhver HR afdeling.

Thomas har en fantastisk evne til både at skabe tillid og til at udfordre. Han er fantastisk til sparríng og tænker ud af boksen. Jeg ville arbejde med ham igen uden tøven.

Thomas har stor ekspertise inden for HR. Han er fremragende til at inspirere og motivere.

Vinni er en stærk strategisk sparringspartner for hendes stakeholders, og hun går til hver en opgave og udfordring med stor professionalisme og omhu. Vinni gør en stor dyd ud af at forstå hendes forretningsområder og stakeholders udfordringer, hvorfor hun bl.a. kan overskue og styre komplekse forandringsprocesser. Vinni har været ansvarlig for implementeringen af flere udfordrerende projekter inden for operationel HR og kommunikation, og som projektleder er hun eminent til at følge op på deadlines, og få alle involverede parter til at præstere. Vinni’s store engagement i hendes arbejde gør hende til en kvalitetsbevidst og målrettet HR Business Partner, og ikke mindst en god og omsorgsfuld kollega.