Privatlivspolitik

Persondata:

Kundeoplysninger, herunder navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, registreres i Krydsfelt HR’s kunderegister. Behandling af og omgang med disse oplysninger sker i overensstemmelse med gældende lov om behandling af personoplysninger.
Kontakt Krydsfelt HR, hvis du ønsker indsigt, berigtigelse, udlevering af sletning eller begrænsning af behandling af personoplysninger.

Krydsfelt HR forbeholder sig ret til at videregive oplysninger om kunden til relevante offentlige myndigheder, såfremt der er tale om strafbare forhold og/eller aktiviteter i forbindelse med samarbejde.

 

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til min privatlivspolitik, kan du kontakte mig her:

Krydsfelt HR
Vinni Thusgaard Behrens
Mosebakken 23
2400 København NV
Telefon: 20 53 49 38
Email: vinni@krydsfelthr.dk
CVR: 39473305

Du kan sende forespørgsler vedrørende beskyttelse af personlige data, fortrolighed og sikkerhed til ejer Vinni Thusgaard Behrens: 

vinni@krydsfelthr.dk

Ved at bruge denne hjemmeside, accepterer du min brug af dine data (se cookiepolitikken ovenfor).

Ændringer i privatlivspolitikken:

Hvis jeg ændrer i Krydsfelt HR’s privatlivspolitik, lægger jeg ændringerne op på denne side og opdaterer ændringsdatoen for privatlivspolitikken nedenfor.

Klage: Du kan til hver en tid indgive en klage til en tilsynsmyndighed vedrørende Krydsfelt HR’s indsamling og behandling af dine personoplysninger. I Danmark kan du klage til Datatilsynet.

Denne privatlivspolitik blev sidst opdateret den 20. april 2021.