Er du den leder, du drømmer om at være?


Som leder bliver du ikke kun målt på, hvad du opnår, men også på den måde, hvorpå det sker. Lederrollen handler i høj grad om at være rollemodel. Hvis du er et positivt eksempel, så har dine medarbejdere lyst til at følge dig.

I din dagligdag skal du træffe beslutninger, du skal uddelegere og motivere, afslutte og igangsætte. Du møder formodentligt mange både store og små udfordringer. Nogle af dem håndterer du uden at tænke over det, andre kræver mere omtanke. Og nogle gange har selv den bedste leder brug for sparring.

Hvilken forskel kan vi gøre for dig?

Har du indimellem brug for at spille bold med en udefra? Én som gerne både lytter og giver ærlig sparring? Så lad os tale sammen.

Vi kan hjælpe dig med at blive en endnu bedre leder. Med udgangspunkt i dine ønsker og behov sætter vi fokus på det, der er vigtigst for dig, og på dine handlemuligheder. Vi støtter dig i at træffe de beslutninger, som er rigtige i den situation, du står i. Vi er vant til at rådgive og coache ledere på alle niveauer. Du kan få sparring på dine konkrete udfordringer og blive skarpere på, hvordan du bliver præcis den leder, du ønsker at være.  

Måske kan du nikke genkendende til nogle af nedenstående udfordringer?

 • Relationer

  Relationer er essentielle for os alle og for alle organisationer, men nogle gange står vanskelige relationer til vores leder, til vores medarbejdere, til kunder eller lignende i vejen for vores succes.

  Gennem sparring hjælper vi dig med at få klarhed over, hvordan du bedst forholder dig til dine stakeholders. 

 • Super power og benspænd

  Kender du din super power? Og ved du, hvor du kan gøre den største forskel? Eller løber du ind i de samme udfordringer igen og igen?

  Vi kan give dig klarhed over, hvordan dine personlige præferencer henholdsvis gør dig stærk og spænder ben for dine resultater.

 • Beslutninger

  Som ledere bliver vi ofte bedømt på de beslutninger, vi undlader at træffe. Nogle gange skal vi vælge en af flere dårlige alternativer, men ikke at træffe en beslutning er imidlertid ofte det allerværste alternativ.

  Vi står klar til at give dig sparring på de beslutninger, som holder dig vågen om natten. 

 • Selvreflektion

  Er jeg dygtig nok? Kan jeg løfte opgaven? Hvorfor opfører alle omkring mig sig som idioter? Som leder er det sundt at reflektere over, hvilken leder du gerne vil være og hvor langt du er fra idealet.

  Vi tilbyder dig sparring på de spørgsmål, som du stiller dig selv.